Ce se intampla la o consultatie de augmentare mamara

Ce se intampla la o consultatie in vederea augmentarii mamare?

Când alegeti să faceti o marire de sani, consultatia individuala cu chirurgul plastician ar trebui să fie primul pas inainte de a va programa procedura. Multe paciente sunt anxioase inainte de aceasta intalnire importanta. Poate că este prima data cand va intalniti fata in fata cu medicul sau poate aveti anumite aspecte personale de discutat. Dar consultatia nu ar trebui sa fie o experienta neplacuta – este o oportunitate de a afla mai multe despre marirea sanilor, pentru a va asigura ca sunteti informata si pregatita pentru viitoarea operatie. Desigur ca fiecare chirurg are o maniera proprie de a aborda o consultatie, insa acestea sunt cateva dintre subiectele pe care va puteti astepta să le acoperiti.

Întalnirea cu medicul
Dacă augmentarea este prima procedura pe care ati realiza-o la chirurgul in cauza, consultatia poate fi prima ocazie cand v-ati intalni direct cu acesta. Deoarece veti colabora indeaproape pe parcursul interventiei si recuperarii, este esential sa va simtiti confortabil, iar medicul trebuie să fie atent la intrebarile dumneavoastra, sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si să fie cinstit in mod constructiv cu privire la asteptarile dumneavoastra si la posibilele rezultate.
Chirurgul nu e singurul factor care conteaza atunci cand vine vorba de chirurgia cosmetica. Marirea sanilor poate fi efectuata in mai multe moduri si trebuie sa va asigurati ca tehnica preferata a medicului va va oferi rezultatele pe care le doriti. Daca dupa consultatie nu simtiti ca personalitatea sau metodele chirurgului sunt potrivite pentru dumneavoastra, este mai intelept sa va programati si in alte locuri pana cand gasiti pe cineva adecvat.

Discutarea particularitatilor fiecarui pacient
In cadrul consultatiei, va veti expune problemele si dorintele, iar medicul va poate face sugestii pe baza anatomiei si a asteptarilor dumneavoastra. Chirurgul ar trebui sa va explice ce va recomanda privind tipul, dimensiunea si plasarea implanturilor. Veti vorbi despre istoricul dumneavoastra medical si despre stilul de viata, astfel incat medicul sa isi poata face un plan in legatura cu orice potentiale probleme din timpul procedurii si recuperarii.
Veti discuta, de asemenea, despre ce rezultate va doriti, inclusiv despre preferinta dumneavoastra de forma, marimea aproximativa a cupei de sutien pe care sperati sa o obtineti si felul implanturilor – saline sau siliconice. Chirurgul dumneavoastra ar trebui să aiba implanturi de proba pe care să le puteti atinge si tine in mana pentru a va orienta cu privire la tip si dimensiune. Ar trebui sa va asteptati sa vi se faca fotografii pe care medicul le va utiliza, impreuna cu diferite masuratori ale corpului dumneavoastra, pentru a va proiecta rezultatul. Chirurgul ar trebui să aiba fotografii ale altor paciente asemanatoare cu dumeavoastra, pentru a va face o idee despre ceea ce se poate obtine in urma operatiei. De asemenea, veti trece in revista toate aspectele care au un rol in rezultatul final: amprenta sanilor pe peretele toracic, forma sanilor, volumul natural al acestora, calitatea pielii și poziția mamelonului.

Programarea operatiei
La finalul consultatiei ar trebui sa obtineti un pret total si o data la care sa se poata realiza operatia, in cazul in care va decideti sa continuati. Aceasta este o decizie importanta si nu trebuie sa o luati doar cautand cel mai mic pret. Ce fel de ingrijire postoperatorie va este furnizata? Va fi disponibil medicul dacă aveti probleme sau ingrijorari? Nu trebuie sa va simtiti obligata sa luati o decizie pe loc. Un tarif complet nu va include doar taxa pentru chirurg, ci si costul implanturilor, taxa pentru anestezist si taxa pentru sala de operatie si materiale.

La Project Beauty, facem tot posibilul pentru a simplifica intreaga consultatie. Noi credem ca un grad mare de informare va va ajuta sa luati cele mai bune decizii privind corpul si sanatatea dumneavoastra. Suntem dedicati confortului pacientilor nostri si obiectivul nostru este sa va indeplinim sau chiar sa va depasim asteptarile. Chirurgii nostri plasticieni, in frunte cu Dr. Ruxandra Sinescu Baltateanu, au ani de experienta in efectuarea augmentarilor de san si a altor intervenții chirurgicale cosmetice. Pentru a afla mai multe despre o augmentare a sanilor, contactați-ne astăzi pe adresa de email office@projectbeauty.ro sau la telefon 0740929544.