Chirurgia postbariatrica


Pierderea semnificativa in greutate este o realizare personala majora, care adesea starneste complimente de la prieteni impresionati de angajamentul și taria dumneavoastra. Desi laudele fac bine, s-ar putea sa fiti conștient apoi de corpul dumneavoastra, deoarece excesul de tegument – intins initial pana la punctul in care nu se poate restrange dupa slabire – se rasfrange peste talie ca un balon dezumflat.

Proceduri de conturare a corpului

Brahioplastia

Liftingul de brat elimina „valurirea” tesuturilor și a pielii restante de pe partea inferioara a bratului superior. Rezultatul este un contur mai ferm și mai tineresc al bratului, care va va face sa purtati cu incredere imbracaminte fara maneci!

Remodelarea corporala inferioara

Ascensionarea partii inferioare a corpului este interventia indicata in cazul excesului de grasime și tegument de pe trunchiul inferior, fese și coapse, exces aparut fie ca rezultat al inaintarii in varsta, fie dupa pierderea majora in greutate. Acest “sort” restrictioneaza mișcarea și irita pielea subiacenta. Postoperator, va veti bucura de un contur mult mai atragator al corpului, precum și de un confort sporit in timpul activitatii fizice – ca sa nu mai vorbim de cum veti arata imbracat in hainele in care ati lucrat atat de mult pentru a intra! Deși este deseori efectuata ca o procedura independenta, ea poate fi asociata cu abdominoplastia.

Liftingul de coapse

Operatia presupune eliminarea tesuturilor in exces de la nivelul coapselor. Dupa liposuctie, se realizeaza tensionarea structurilor profunde, urmata de excizarea pielii suplimentare. Atat partea interna, cat si cea externa a coapselor pot fi remodelate astfel.

Excizia tegumentara

Aceasta procedura elimina excesul de piele laxa de pe brate, picioare, trunchi sau abdomen, care a rezultat in urma pierderii semnificative in greutate, imbatranirii sau sarcinei. Este adesea efectuata ca o interventie secundara la cativa ani dupa chirurgia initiala post-bariatrica, deoarece tegumentul, fortat sa se intinda pentru a se adapta unui volum mai mare al corpului, isi pierde astfel elasticitatea si capacitatea de a reveni la dimensiunile anterioare.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail