Conturarea barbiei


Ati simtit vreodata ca barbia dumneavoastra nu se armonizeaza cu restul fetei? Daca raspunsul este da, vestea buna este ca exista o solutie sigura si neinvaziva. Injectarea de acid hialuronic va poate contura barbia si o poate face mai proeminenta, pentru a creste echilibrul vizual si simetria.

Acidul hialuronic adauga volum sub piele, modificand subtil forma barbiei, dar mentinandu-i in acelasi timp un aspect natural. Pentru pacientii de sex feminin conturul fetei devine mai cursiv, iar pentru barbati unghiurile mai definite aduc un plus de masculinitate.
Procedura dureaza in jur de 30 de minute, are loc intr-un cabinet medical, nu intr-o sala de operatie, este in general confortabila si prezinta un grad mic de risc. Desi se poate realiza si fara anestezie, pentru pacientii cu un prag scazut de durere exista varianta anesteziei topice locale. Prin injectii multiple, substanta este distribuita uniform, promovand un aspect natural. Rezultatele sunt vizibile imediat, nu necesita nici un fel de perioada de recuperare si nu apar cicatrici. Remanenta produsului variaza intre 9 si 18 luni, dupa aceasta perioada acidul hialuronic resorbindu-se in totalitate. Majoritatea pacientilor revin pentru tratamente suplimentare care sa mentina noul aspect al fetei.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail