Conturarea mandibulei


Injectarea de acid hialuronic la nivelul mandibulei reprezinta un mod rapid si neinvaziv de imbunatatire a conturului facial si de estompare a “falcutelor”. Daca linia mandibulei dumneavoastra vi se pare neuniforma, nedefinita sau cu piele cu textura mult prea laxa, va recomandam sa luati in considerare aceasta procedura.

Reconturarea mandibulei poate fi potrivita pentru dumneavoastra daca au aparut deja primele semen de imbatranire. Majoritatea pacientelor sunt femei care doresc un aspect facial mai ferm, insa si barbatii pot capata astfel de un plus de masculinitate. Tratamentul poate fi administrat la majoritatea adultilor cu o stare buna de sanatate si care se afla la sau aproape de greutatea lor ideala. Ca in cazul oricarei interventii estetice, este important ca pacientii sa aiba obiective realiste.
Cele mai populare fillere sunt cele temporare, deoarece efectele sunt pe termen scurt si usor de inversat.

Tratamentul de conturare a mandibulei implica injectarea de cantitati mici de acid hialuronic care sunt inserate in puncte diferite pe linia mandibulara. Se modifica astfel forma fetei prin adaugarea de volum subtegumentar. Procesul are ca rezultat o linie mandibulara mai definita si o textura imbunatatita a pielii, cu un aspect final tineresc. Organismul resoarbe treptat substanta injectata, iar fata revine la conturul sau anterior.
Procedura dureaza in general 30 de minute, este confortabila si prezinta un grad mic de risc. Desi majoritatea formulelor de acid hialuronic contin lidocaina, pentru pacientii cu un prag scazut de durere exista varianta anesteziei topice locale. Rezultatele sunt vizibile imediat, nu exista nici un fel de perioada de recuperare si nici cicatrici. Remanenta substantei poate sa atinga 2 ani. Majoritatea pacientilor revin pentru tratamente suplimentare care sa mentina noul aspect al fetei.

Dupa injectare pot aparea echimoze si un grad mic de edem, care de obicei se remit in cateva zile si sunt usor de acoperit cu fard. Alte posibile complicatii, foarte rare insa, sunt infectia sau formarea de noduli sau granuloame sub piele.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail