Iarna – anotimpul perfect pentru chirurgie plastica

De ce iarna este anotimpul perfect pentru chirurgie plastica?

Stiti care este cel mai constant regret pe care il au pacientii care au suferit o interventie estetica? Ca nu au facut-o mai repede! Daca ati cochetat o perioada cu aceasta idee, dar nu ati ajuns inca sa va programati macar la o consultatie, va propunem sa exploram un pic motivele.
Ca femei, este incredibil de usor sa ne gasim scuze atunci cand nu reusim sa facem cate ceva pentru noi insine. Copiii, slujba si in general cam toate celelalte probleme ale vietii cotidiene ocupa aproape intotdeauna primul loc. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim ca si fericirea noastra este cu siguranta importanta. Increderea in noi ne da o stare de bine care imbunatateste semnificativ restul vietii noastre.
Daca ati renuntat de mai multe ori deja la a va programa o procedura, iarna este momentul potrivit. Ritmul cotidian e de obicei un pic mai lent in aceasta perioada a anului si exista si cateva avantaje suplimentare pentru a trece printr-o interventie in acest sezon.

Mai putin soare
Pentru multi dintre noi, unul dintre cele mai grele lucruri iarna este numarul mai mic de zile insorite. Cand insa vine vorba de recuperare post-interventii, fie ele chirurgicale sau minim-invazive, acesta este de fapt un lucru bun! Partea pozitiva a absentei soarelui este ca inciziile se vindeca fara influenta daunatoare a razelor ultraviolete, ceea ce face ca tot procesul de cicatrizare sa se desfasoare mai “controlat”.

Temperaturi mai scazute
Multe interventii de chirurgie plastica necesita purtarea unor obiecte de imbracaminte speciale (bustiere, costume compresive, etc) timp de saptamani sau chiar luni postoperator. In lunile mai calde, disconfortul rezultat poate fi mare. Temperaturile joase din timpul iernii ne obliga oricum sa ne imbracam mai gros, iar costumele mai sus pomenite ne ofera un strat suplimentar de “izolatie termica”. Acesta este un mic avantaj al pacientilor care aleg sa se opereze iarna. Vorba aceea, diavolul sta in detalii!

Timp de recuperare
Una dintre cele mai dificile restrictii legate de efectuarea unei interventii chirurgicale in partea calduroasa a anului este ca va limiteaza “distractiile” in aer liber. Pentru o perioadă de timp nu veti putea sustine nici un fel de activitate fizica si nici expunerea la soare nu este recomandata. Poate fi dificil sa trebuiasca sa stati in casa in timp ce tot restul lumii e afara…
Cu toate acestea, dacă alegeti sa va operati iarna, va puteti oferi suficient timp pentru a va recupera fara presiunea de a dori sa fiti afara. Odihna si relaxarea in doze mari va vor oferi cele mai bune rezultate si, ca bonus, va veti putea dezvalui corpul remodelat in timpul sezonului de vara!

Un nou inceput
Iarna, chirurgia plastica poate cu adevarat sa initieze un capitol nou din viata dumneavoastra. Multi dintre noi iau acele “rezolutii” pentru Anul Nou in aceasta perioada. Ce modalitate mai buna de a incepe anul reimprospatati decat prin a va face o prioritate din operatia la care va ganditi de ceva timp? Puneti-va acum pe primul plan si faceti acea schimbare mult dorita!

Programati-va astazi
Sunteti gata sa va angajați la asa ceva? Nici un moment nu e mai bun ca prezentul pentru a va transforma corpul si a va creste increderea in sine. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre optiunile dumneavoastra. Dr. Sinescu si echipa Project Beauty va stau la dispozitie pentru a discuta despre interventii si pentru a va raspunde la toate intrebarile. Este timpul sa deveniti propria dumneavoastra prioritate! Contactati-ne astazi pentru a va programa consultatia.