Despre noi

Cine suntem noi? Suntem chirurgi cu peste 15 ani de experienta, specializari multiple in spitale internationale de renume si in acelasi timp pasionati de frumos. Ne place sa il descoperim, sa il rafinam, sa il privim. Credem in armonie, in eleganta si in echilibru. Iubim lucrul cu bisturiul, dar medicina estetica a ultimului deceniu a adus o evolutie spectaculoasa a unei intregi game de terapii. Astfel, in clinica noastra va oferim toata paleta de tratamente chirurgicale si nechirurgicale, despre care credem cu adevarat ca va pot ajuta sa va simtiti confortabil in pielea dumneavoastra. Cautati-ne, iar solutiile le vom gasi impreuna, de fiecare data.


Dr. Ruxandra Sinescu-Baltateanu, medic primar chirurgie plastica, reconstructiva si estetica.

Dr. Ruxandra Sinescu a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de
Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in 2002 si a urmat Rezidentiatul de Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva in Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, sub directa indrumare a domnului Profesor Doctor Ioan Lascar. A parcurs toate treptele profesionale – medic rezident-specialist-primar, iar in anul 2011 a devenit coordonator al nou-infiintatului compartiment de chirurgie plastica in Spitalul Universitar de Urgenta Elias, pe care l-a organizat de la zero si l-a transformat intr-un serviciu medical profesionist si complet functional. Este de asemenea Conferentiar Universitar in Departamentul de Chirurgie Plastica al UMF“Carol Davila”. Dr. Sinescu si-a desavarsit permanent pregatirea prin multiple stagii in clinici renumite din strainatate (Washinghton DC, Koln, Milano, etc), fiind membru titular al ACPR (Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania), ICOPLAST (International Confederation of Plastic Surgery Societies) si unul din putinii chirurgi romani membri ai prestigioasei societati americane de chirurgie plastica ASPS (American Society of Plastic Surgery).

Project Beauty reprezinta proiectul sau de suflet, pe care l-a infiintat in 2010, dezvoltandu-l si imbunatatindu-l constant, cu o reala inclinatie spre frumos si armonie si cu o dorinta statornica de autodepasire.


Aura Stoian, estetician
Aura Stoian, estetician.

Absolventa a Universitatii Romano-Americane, Facultatea Economia Turismului Intern si International, Aura a fost intotdeauna fascinata de industria de frumusete, iar calatoria ei in acest domeniu a inceput o data cu produsele cosmetice bio (unturi de corp, antiperspiranti, bile fizzy pentru relaxare musculara, hidratare si detoxifiere) pe care le creeaza dupa retete unice si personalizate. Interesul s-a transformat in pasiune, Aura participand in ultimii doi ani la numeroase workshopuri de profil si absolvind cu brio un curs de lunga durata de estetician. Este o persoana deschisa, pozitiva, cu abilitati sociale deosebite, pe care toti pacientii clinicii o indragesc de la prima intalnire. A obtinut recent diploma de dermopigmentare profesionala, aptitudine pe care o va utiliza cu placere si in folosul pacientelor noastre.

Dr. Doru Baltateanu - medic primar neurochirurgie
Dr. Doru Baltateanu – medic primar neurochirurgie

Cu o vasta experienta in patologia tumorala si spinala atat a adultului, cat si pediatrica, dobandita in numeroase supraspecializari in strainatate, si cu mai mult de 25 de ani de practica medicala, domnul doctor se dedica ingrijirii pacientului cu profesionalism si umanitate.


Colaboratori

______________________________________________________

Dr Lacramioara Borangic
Dr Lacramioara Borangic, medic primar chirurgie generala, competenta chirurgie oncologica – senologie

Absolventa a UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, dr. Borangic a urmat Rezidentiatul de Chirurgie Generala in cadrul Institutului Oncologic „Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti, aplecandu-se inca de la inceput asupra tratamentului complet si complex al cancerului de san.


Dr. Laura Raducu - medic primar chirurgie plastica reconstructiva si estetica.jpg
Dr. Laura Raducu, medic primar chirurgie plastica, reconstructiva si estetica.