Mezoterapia fara ac


Mezoterapia reprezinta un tratament nechirurgical prin care se introduc la nivelul tegumentului substante cu efect de regenerare si rejuvenare, cum sunt aminoacizii esentiali, vitaminele, extractele natural sau homeopate, enzimele, etc. Acestea actioneaza atat asupra epidermului si dermului cat si asupra tesutului celular subcutanat, putand imbunatati inclusiv aspectul pielii cu celulita. Administarea cocktailului de substante se poate face fie injectabil, cu ajutorul unor ace foarte subtiri in multiple puncte, fie fara ac, prin ionoforeza. Cruciala pentru obtinerea unui rezultat optim este selectia unui cocktail potrivit pentru pacient, precum si repetarea procedurii pe parcursul mai multor saptamani – luni. , dedesubtul stratului tegumentar extern, se poate obtine o imbunatatire dramatica a ridurilor si santurilor moderate sau severe.

Indicatiile metodei sunt prezenta ridurilor fine, a depozitelor adipoase localizate refractare la alte metode de tratament, a celulitei usoare sau moderate.

In general procedura este simpla, lipsita de riscuri si total nedureroasa in varianta fara ac. Totusi, pot aparea reactii alergice la unele din substantele utilizate – motiv pentru care este necesar sa informati medicul in legatura cu istoricul Dvs inainte de inceperea tratamentului – echimoze, eritem sau edem local. Toate aceste efecte sunt reversibile si de scurta durata.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail