Microdermabraziunea


Microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical eficient de reintinerire tegumentara care a rezistat probei timpului si care joaca inca un rol important in diminuarea ridurilor fine si cicatricilor, fie ele traumatice, chirurgicale sau dupa acnee. Procedeul presupune indepartarea stratului superficial de celule imbatranite si stimuleaza regenerarea celulara a epidermului precum si producerea de colagen si elastina. Tehnica combina o abraziune blanda cu aspiratia, realizand exfolierea si reintinerirea tenului.

Indicatiile metodei includ ridurile faciale fine, cicatricile postacnee sau chirurgicale superficiale, hipo/hiperpigmentari usoare, rinofima. Se foloseste de asemenea impreuna cu mezoterapia, ca etapa pregatitoare, pentru a asigura absorbtia tegumentara optima a substantelor administrate. Este contraindicata in cazul existentei de cancere de piele, leziuni vasculare in zona de tratat, herpes activ, acnee active, precum si la femei insarcinate sau care alapteaza.

Procedura este simpla, nedureroasa, cu durata scurta – in jur de 15-20 de minute, poate fi repetata la interval de 3-4 saptamani si nu necesita recuperare. Efectuata in conditii corespunzatoare, nu prezinta riscuri sau complicatii.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail