Tratamente cu radiofrecventa


Procesul de imbatranire a pielii se produce in primul rand din cauza unui deficit de colagen, componenta importanta a tesutului conjunctiv cu rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii tegumentului.

Odata cu inaintarea in varsta, sinteza colagenului scade, astfel ca pielea isi pierde fermitatea si incep sa apara ridurile si santurile tegumentare.
Tratamentele cu radiofrecventa au cunoscut un boom in ultimii cativa ani datorita efectului dovedit de intensificare a sintezei de colagen si elastina, cu regenerarea consecutiva a tegumentului. Modalitatea de actiune a metodei este contractarea tesutului subcutanat, deorganizarea fibrelor de colagen imbatranite si stimularea sintezei de fibre noi, prin incalzirea straturilor profunde ale pielii pana la o temperatura de 60-65 °Celsius. Procesul initiat in timpul sedintei de tratament se continua vreme de cateva luni, astfel ca aspectul pielii se imbunatateste constant o perioada indelungata.

Radiofrecventa reprezinta o metoda spectaculoasa si de ultima generatie de tratament al celulitei si depozitelor adipoase localizate, realizand o veritabila remodelare corporala nechirurgicala.

Celulita reprezinta modificarea in “coaja de portocala” a suprafetei pielii si afecteaza cca 80% din femeile de rasa alba de peste 20 de ani, indiferent de greutate, fiind actualmente una dintre cele mai mari probleme estetice ale femeii moderne. Modificarea aspectului pielii este provocata de depuneri subcutanate de grasime distribuite neuniform ce se evidentiaza atat ca o consecinta a reliefarii neomogene a elementelor subcutanate, cat si prin pierderea tonicitatii si elasticitatii tegumentare. Se localizeaza in special la nivelul soldurilor, coapselor si feselor, dar poate aparea si pe brate, abdomen, genunchi sau gambe.

Prin combinarea incalzirii precise a tesutului subcutanat realizata de rediofrecventa cu masajul mecanic se obtine o crestere a metabolismului celular, lipoliza semnificativa si drenaj limfatic imbunatatit, rezultatul final constand atat in netezirea progresiva a suprafetei tegumentului cu reducerea vizibila a celulitei, cat si in scaderea circumferintei zonei tratate cu remodelare corporala evidenta. Procedura este total neinvaziva, placuta si relaxanta pentru pacient si dureaza in jur de 20 de minute pe zona. Pentru rezultate optime si de durata se recomanda efectuarea unui tratament de minim 4 sedinte pentru fata si 8 sedinte pentru corp, la 10-14 zile, acesta putandu-se repeta dupa o pauza de minim doua luni de la incheierea sa.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail

Rezultate clinice

Reducerea cicatricilor postoperatorii - Inainte Reducerea cicatricilor postoperatorii - Dupa 3 tratamente
Reducerea cicatricilor postoperatorii, Rezultate dupa: 3 tratamente; Prin amabilitatea lui Venus Concept.
Reducerea cicatricilor postacnee - Inainte Reducerea cicatricilor postacnee - Dupa 3 tratamente
Reducerea cicatricilor postacnee, Rezultate dupa: 3 tratamente; Prin amabilitatea lui Neil Sadick, MD.
Reducerea rozaceei - Inainte Reducerea rozaceei - Dupa 1 tratament
Reducerea rozaceei, Rezultate dupa: 1 tratament; Prin amabilitatea lui Dinko Kaliterna, MD.
Tratamentul vergeturilor - Inainte Tratamentul vergeturilor - Dupa 4 tratamente
Tratamentul vergeturilor, Rezultate dupa: 4 tratamente; Prin amabilitatea lui Megha Shah, MD.