Tratamente laser


Cicatricile postacnee

Acneea este o tulburare care rezulta in urma actiunii hormonilor, dar si a altor substante, asupra glandelor sebacee si foliculilor pilosi din piele. Acneea severa poate duce la cicatrizare. Cu toate acestea, in acsociere cu tratamentul potrivit, energia laser produce remodelarea colagenului, proliferarea fibroblastilor activi si tratarea glandelor sebacee hiperactive, astfel ca acneea se reduce si cicatricile postacnee isi imbunatatesc aspectul.

Epilarea de lunga durata

Energia laser sau cea luminoasa este absorbita selectiv de melanina prezenta in foliculii pilosi si transformata in caldura, difuzand spre celulele radacinii firului de par si distrugandu-le. Dupa o serie de tratamente, majoritatea firelor de par sunt indepartate pentru totdeauna. Mai multe informatii de spre epilarea definitiva aici (link spre epilarea discutata separat).

Fototerapia

Tehnologia luminii intens pulsate se bazeaza pe capacitatea acesteia de a difuza in tesuturi, astfel ca se pot trata o multitudine de probleme ale pielii cauzate de expunerea la soare si imbatranirea tegumentului. Se pot de asemenea coagula cu succes multe din vasele mici de sange care produc coloratia rosiatica a leziunilor pigmentare.

Leziunile vasculare

Energia laser sau a luminii intens pulsate este folosita pentru incalzirea vaselor de sange, care fie se vor micsora fie vor fi complet distruse. In acest mod leziunile vasculare vor fi reduse in dimensiuni.

Reintinerirea si redarea fermitatii pielii

Pe masura ce inaintam in varsta, efectele radiatiei solare si ale substantelor poluante din mediu asupra pielii devin din ce in ce mai vizibile, cauzand riduri si pete si dand fetei un aspect obosit. Tratamentele laser sau IPL pot reversa aceste efecte, aducand prospetime tegumentului si imbunatatind textura acestuia, astfel ca rezultatul final, care se obtine dupa mai multe sedinte, este reprezentat de un look mai tanar si odihnit. Intensitatea tratamentului variaza de la proceduri blande (care pot sterge ridurile fine si hiperpigmentarile cauzte de soare) la profunde (eficiente pentru imbunatatirea tonusului si texturii pielii si pentru eliminarea ridurilor adanci, chiar si in zone dificile cum ar fi buza superioara sau periocular).

Diminuarea ridurilor

Tratamentele cu laser sau lumina pulsata, functie de lungimile de unda utilizate, pot genera producerea de colagen nou, “umpland” astfel pielea si corectand imperfectiunile. Dupa o asemenea procedura atat ridurile vizibile cat si cicatricile se reduc sau dispar, iar tonusul si textura pielii se imbunatatesc dramatic.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail