Remodelarea Corporala Postnatala


Multe dintre pacientele noastre mamici doresc o transformare personala pentru a reduce modificarile fizice nedorite aparute dupa sarcina, nastere si alaptare. Indiferent de varsta, acestea impartasesc un obiectiv comun: de a isi recapata increderea in corpurile lor.

Aveți nevoie de aceasta procedura?
Maternitatea este o condiție prealabila evidenta, dar procedura – combinarea intervențiilor chirurgicale estetice de san cu cele de conturare corporala – poate aduce beneficii si pacientelor care nu au fost insarcinate. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe dintre schimbarile observate dupa sarcina, cum ar fi pierderea de volum al sanului si abdomenul flasc, pot aparea si odata cu trecerea anilor. Un astfel de procedeu remodeleaza si restabileste volumul sanilor si aplatizeaza abdomenul. O candidata potrivita are o stare de sanatate generala buna, dar este nemulțumita de aspectul corpului ei. Multe dintre pacientele noastre spun ca doresc sa se simta confortabil atunci cand poarta haine stramte sau la plaja.

Consultația cu echipa noastra medicala
Orice discuție despre corpul dumneavoastra din punct de vedere estetic este foarte personala. Medicii nostri se straduiesc sa-I ajute pe pacienți sa se simta relaxați in timpul consultației. Stabilirea unei relații intre pacienți si nclusive, bazata pe incredere si onestitate, este imperios necesara pentru a obține rezultate care sa raspunda si chiar sa depaseasca asteptarile pacienților nostri.

In timpul consultației, Dr. Sinescu stabileste obiectivele dumneavoastra inclusiv si efectueaza un examen fizic aprofundat. Acesta este momentul potrivit pentru a pune intrebari cu privire la intervenția chirurgicala propriu-zisa.

Dr. Sinescu si personalul vor face mai multe lucruri in timpul vizitei dumneavoastra:
• va vor explica limpede riscurile potențiale ale procedurii
• va vor descrie in detaliu cum este efectuata operația si la ce va puteți astepta inainte, in timpul si dupa procedura
• va vor furniza informații privind costurile si plațile
• va vor explica regulile actuale legate de utilizarea implanturilor (daca marirea sanilor face parte din planul chirurgical)
Vi se va cere sa oferiți urmatoarele:
• detalii despre istoricul medical
• o lista cu toate medicamentele pe care le luați in nclusi, nclusive medicamentele eliberate fara prescripție medicala, cum ar fi aspirina, vitaminele si suplimentele pe baza de plante
• informații privind consumul de tutun si alcool.

Proceduri de remodelare pentru mamici
Dr. Sinescu creeaza un plan chirurgical personalizat pe baza nazuințelor pe care le descrieți in timpul consultației si examinarii fizice. Cele mai frecvente intervenții implicate includ augmentarea sanilor (cu sau fara un lifting mamar), miniabdominoplastia si liposucția. Multe paciente cer, de asemenea, procedee de rejuvenare vaginala chirurgicala sau non-chirurgicala.

Marirea sanilor
Femeile care alapteaza doresc adesea implanturi mamare pentru a restabili volumul pierdut al sanului. in multe cazuri, implanturile pot sa creeze forma dorita, mai “obraznica” si intinerita. Daca insa ptoza mamara este semnificativa, cea mai buna abordare este de a combina o mastopexie cu augmentarea. Experiența echipei noastre in chirurgia cosmetica a sanilor ajuta pacientele sa ia decizia cea mai potrivita.
Cele mai folosite sunt implanturile cu gel siliconic, deoarece au tendința de a arata si a se simți aproape ca țesutul mamar natural.
Dr. Sinescu personalizeaza fiecare procedura referitor la localizarea preferata a inciziei. Inciziile pot fi plasate la baza sanului (in sanțul inframamar), pe marginea inferioara a areolei (periareolar), sau axilar. Vi se explica beneficiile si limitarile fiecarei alegeri pentru a va ajuta sa luați o decizie.
Implanturile sunt introduse in mici “buzunare” realizate fie deasupra, fie sub muschii pectorali. Veți discuta care este cea mai buna opțiune in timpul consultației. Femeile cu foarte puțin țesut mamar preexistent beneficiaza mai mult prin plasarea implanturilor sub muschi, pentru a ajuta la prevenirea efectului de “rippling” si pentru a reduce vizibilitatea implantului sub piele.

Miniabdominoplastia
Cunoscuta si sub denumirea de “tummy tuck”, aceasta elimina excesul de piele si repara muschii separați de sarcina, respectiv dehiscența de drepți abdominali. in majoritatea cazurilor reduce la minimum vergeturile si imbunatațeste aspectul ombilicului. Incizia orizontala situata chiar deasupra zonei pubiene poate avea diverse lungimi, in funcție de cantitatea de țesut care trebuie indepartat .

Liposucția
Specialistii nostri folosesc liposucția – singura sau in combinație cu metodele descrise mai sus nu numai pentru a elimina excesul de grasime, ci si pentru a sculpta o silueta neteda si conturata.

Recuperare si rezultate
Fiecare pacienta din practica noastra primeste instrucțiuni detaliate postoperatorii pentru a ajuta la promovarea unui proces de vindecare rapida si la reducerea riscurilor de complicații. Unul dintre avantajele combinarii procedurilor este recuperarea concomitenta dupa intervenții.
Pentru majoritatea pacienților, abdomenul necesita cel mai mult timp pentru a se vindeca. Este important sa urmați instrucțiunile doctorilor de a evita ridicarea de greutați, inclusiv a copiilor mici, in aceasta perioada.
in funcție de amploarea intervenției chirurgicale, recuperarea dureaza de obicei 4 pana la 6 saptamani. Edemul si echimozele se rezolva treptat in acest timp, iar rezultatele postoperatorii devin incet vizibile. Cu toate acestea, pot trece mai multe luni inainte ca rezultatele finale sa fie apreciabile.

Intrebari frecvente

Cat costa?
Ca in cazul tuturor procedurilor de chirurgie estetica, costurile sunt dificil de stabilit inaintea unei consultații amanunțite. Prețul este influențat de diferiți factori, inclusiv de combinația procedurilor implicate, de amploarea fiecarei proceduri si de tipul de implanturi folosite (daca beneficiați de augmentarea sanilor). Oferim un nivel specific de preț la sfarsitul consultației.

Exista si alte tratamente de care as putea beneficia?
Da. Desi majoritatea pacientelor solicita abdominoplastie si marire de sani, exista si alte zone ale corpului care pot fi remodelate. Pentru femeile care doresc sa isi modifice aspectul atunci cand poarta pantaloni scurți sau costume de baie, un lifting fesier poate creste fermitatea si volumul. Reintinerirea vaginala este, de asemenea, o cerere comuna.

Ar trebui sa ma operez daca intenționez sa am mai mulți copii?
Nu este o idee buna sa recurgeți la chirurgie in aceasta situație. O sarcina si o nastere vor anula toate rezultatele obținute. Exista tratamente alternative, inclusiv mini-liposucția, care pot fi utilizate pentru a reduce grasimea in zonele vizate, chiar si atunci cand planificați sa mai aveți copii.

Programeaza o consultatie: 
Suna Acum sau Trimite E-Mail