Stiinta pielii frumoase cu ZO SKIN by OBAGI

Ati citit vreodata ingredientele din produsele cosmetice, intrebandu-va daca acele substante chiar functioneaza? Cele mai multe linii de ingrijire a pielii se prezinta ca avand formule unice, dar poate fi foarte greu de spus daca aceste afirmatii au cu adevarat o baza reala.

Echipa noastra va intelege preocuparile! De aceea am facut munca de cercetare, am verificat studiile clinice si am auto-testat pentru a gasi cele mai bune produse de ingrijire a pielii – cele pe care dorim sa le folosim si sa le putem recomanda pacientilor nostri.

Desi exista foarte multe produse competitive de ingrijire a pielii, credem ca ZO Skin Health este pasul inainte! Atat Dr. Sinescu, cat si restul echipei noastre medicale folosesc acasa gamele ZO si suntem cu totii impresionati de eficienta fiecarui produs pentru scopul declarat, indiferent daca este vorba despre elasticitate, lumiozitate, reducerea ridurilor, calmarea acneei sau pur si simplu protectia tegumentului. De fapt, linia este atat de buna, incat actualmente ne concentram aproape exclusiv pe ZO in Centrul nostru de Wellness Medical.

De ce? Pentru ca abordarea complexa si conceptuala a ZO duce la o piele mai sanatoasa si mai frumoasa pe termen lung.

ZO Skin Health este condusa de Dr. Zein Obagi, medic dermatolog de renume. Filozofia sa, bazata pe mai mult de 35 de ani de practica medicala, este ca produsele cosmetice ar trebui vazute doar ca o parte a unui sistem complex de sanatate a pielii. In timp ce majoritatea formulelor se concentreaza pe imbunatatirea temporara a aspectului pielii, ZO Skin Health este conceputa pentru a realiza schimbari de lunga durata la nivel celular, care nu numai ca fac tenul sa arate mai bine pe termen scurt, dar si corecteaza defectele deja existente, regenereaza celulele tegumentului si intarzie imbatranirea acestora.

Beneficiile ZO Skin Health fata de alte linii de ingrijire

• ZO Skin Health este una dintre cele mai puternice linii de ingrijire a pielii de pe piata. Produsele ZO sunt concepute pentru a fi utilizate ca parte a unui regim de imbunatatire a sanatatii pielii prescris de medic si sunt disponibile numai in cabinetele medicilor autorizati. Produsele contin ingrediente active in concentratii mari si nu trebuie utilizate decat sub supraveghere medicala, ca parte a unui program gandit de catre un specialist.

• Produsele ZO sunt astfel create incat ajung in straturile profunde ale pielii, astfel incat actioneaza mai rapid și mai eficient. Un exemplu este ZO Radical Night Repair. Acesta conține retinol 1% microincapsulat, cu particule mici care penetreaza celulele pielii mai bine decat majoritatea compusilor cu retinol eliberati pe baza de reteta.

• Este sustinuta de cercetari stiintifice fiabile. Firma este permanent la curent cu cercetarea dermatologica si nu se teme sa isi actualizeze produsele atunci cand apar noi terapii care pot imbunatati rezultatele pacientului. De exemplu, gama de depigmentare ZO nu contine hidrochinona, deoarece s-a demonstrat ca pielea poate dezvolta rezistenta la hidrochinona, aceasta devenind astfel inutila dupa o vreme ca iluminator tegumentar.

• ZO imbunatateste sanatatea pielii si in acelasi timp rezolva afectiunile deja existente. Nu exista multe produse care trateaza rozaceea sau acneea chistica avand la baza studii clinice. Produsele medicale ZO contin ingrediente active in concentratii dovedite clinic, pentru a trata toata gama de afectiuni cutanate frecvente. Pacientii pot utiliza la inceput produse ZO Medical pentru a corecta rapid aceste probleme si apoi pot continua sa foloseasca compusi de intretinere pentru a mentine sanatatea pielii zi de zi.

• Costurile competitive. Gandindu-ne la beneficii, am putea presupune că ZO costa considerabil mai mult decat alte optiuni, dar preturile sunt comparabile cu orice alta gama medicala de cosmeceutice. Si, din experienta noastra, produsele ZO obtin rezultate mai rapide si mai complexe.

Abordarea noastra, a echipei Project Beauty by Dr Ruxandra Sinescu


Amintiti-va, ZO Skin Health este menita sa faca parte din programul dumneavoastra general de ingrijire a pielii, asa ca vom incepe cu o consultatie individuala. Medicii nostri va vor evalua si, in functie de rezultatele acestei evaluari, vom stabili impreuna produsele si tratamentele optime ZO pentru nevoile dumneavoastra, pe baza tipului de ten si a obiectivelor urmarite.